Lickimat : Soother Large

LM015

Levering 2-3 Werkdagen
€ 12,95

De LickiMat SootherLarge is een perfecte oplossing voor katten en honden. Schrokt jouw kat het liefste natvoeding zo snel mogelijk naar binnen? Voorkom gezondheidsproblemen met de LickiMat Buddy zodat jouw kat langzamer gaat eten.

De LickiMat is ook een leuke bezigheidstherapie voor honden die van mentale uitdagingen houden of afleiding nodig hebben bij stress. Smeer iets lekkers over de LickiMat en laat de speurtocht naar eten beginnen...

  • Voerpuzzel voor honden en katten
  • Voorkomt schrokken van natvoeding bij katten
  • Zorgt voor afleiding in stressvolle situaties
  • Vrij van weekmakers, kan in de vriezer en in de magnetron

De LickiMat is geschikt voor natte of vloeibare voeding. Voor elke hond of kat zal het een uitdaging zijn om elk hoekje grondig te onderzoeken en schoon te likken. Herhaaldelijk likken werkt kalmerend doordat het lichaam een hormoon aanmaakt wat je dier weer rustig maakt. De LickiMat Buddy is daarom ideaal om te gebruiken bij stressvolle situaties.

De LickiMat Buddy is gemakkelijk schoon te maken, met lauwwarm water en een sopje. Niet in de vaatwasser.

Kleur: oranje of groen
De kleuren worden assorti geleverd. Heb je een voorkeur voor een kleur? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld wanneer je de bestelling plaatst. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw keuze.

Afmeting: 28 x 28 centimer

Gebruiksaanwijzing: 
Smeer met de achterkant van een lepel iets lekkers volledig uit over de oppervlakte van de LickiMat Buddy. Denk aan blikvoer, zachte worst, natvoeding uit een zakje, sardientjes in blik, cream cheese of pindakaas. Houd toezicht en zorg dat jouw hond niet probeert het matje op te eten.

NoColour

Kies uw maat

Groen
Oranje
Turquoise

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis