Lickimat : Soother PRO Tuff

LM012

Levering 2-3 Werkdagen
€ 13,95

de LickiMat-oppervlakken bevorderen het plezier van likken voor zowel honden als katten. De likactie genereert speeksel dat helpt de tanden en het tandvlees van uw huisdier te beschermen, en kan de spijsvertering bevorderen, aangezien speeksel enzymen zoals amylase bevat. Het natuurlijke rubberen oppervlak schraapt ook voedseldeeltjes en geurveroorzakende bacteriën van de tong van uw huisdier, wat een frissere adem bevordert.

SERVEER GEZONDE TRAKTATIES - met de LickiMat kunt u een breed scala aan lekkernijen serveren: yoghurt, pindakaas, puree, spreads en allerlei biologische en gezonde, door huisdieren goedgekeurde lekkernijen. De magie van LickiMat is dat het uw huisdier uitdaagt om de traktatie uit het patroonoppervlak te likken om door de traktatie te worden beloond, het proces dramatisch vertraagt ??en hun plezier verlengt. Minder calorieën, gezondere lekkernijen en een langere duur.

LANGZAMER VOEREN & GEZONDER VOEREN - de LickiMat kan worden gebruikt om langzamer eten te bevorderen, wat op zijn beurt een opgeblazen gevoel vermindert en de spijsvertering verbetert. Een geweldig alternatief voor slowfeeders. U kunt zelfs voedsel en lekkernijen op de mat invriezen voor langzamer en aangenamer voeren.

ALTERNATIEF VOOR VOEDERKOM - de LickiMat is een perfecte vervanging voor alle kattenbakken en er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren om aan uw voorkeuren te voldoen. De LickiMat is ook een perfecte vervanger van de voerbak voor kleine en middelgrote hondenrassen. Je kunt rauw, nat, droog en vloeibaar voedsel tegelijkertijd serveren zonder er een rommel van te maken.

Voor leuke interactie met huisdieren zijn er drie ontwerpen beschikbaar. Lickimat Buddy, met zijn kruisdoolhofontwerp, is perfect voor dikke kleverige lekkernijen zoals hondenpindakaas, natvoer of doorweekte koekjes.

  • gemaakt van niet-giftig TPR van voedingskwaliteit en recyclebaar polypropyleen
  • 20 x 20 cm / 8 "x 8"
  • geschikt voor alle honden en katten (de eerste paar keer toezicht houden op het huisdier tot ze zeker weten dat ze niet op de mat zullen kauwen)
  • vriezer veilig
  • magnetron vriendelijk
  • vaatwasserbestendig

NoColour

Kies uw maat

Groen
Oranje
Paars
Roze
Turquoise

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis